Park Hotel Hévíz***
Hévíz, Petőfi Sándor utca 26.
legjobb ár garancia
Hotel Hotel Hotel Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Park Hotel*** Hévíz szolgáltatásaival Ön gondtalanul és kényelmesen töltheti az idejét Hévízen.


  • Autókölcsönzés szervezése
  • Transfer szervezés
  • Fax és fénymásolás
  • Ingyenes WiFi a szobákban, a hallban és a Levendulás kertben
  • Értékmegőrző (Safe), és csomagmegőrző

A szoba az érkezés napján kizárólag 14:00-19:00 között foglalható el, az utazás napján pedig legkésőbb 10:00 óráig áll rendelkezésre.

Extra tudnivalók az érkezésről és távozásról: a fentieket figyelembe véve a check-in legkorábbi ideje 14:00. Korábbi érkezésre a jelenlegi körülmények között nincsen lehetőség. Ahogy azt a továbbiakban is olvashatják, a szobaár fennmaradó részét is ekkor kell befizetni készpénzzel vagy kártyával, melyről a recepción számla kerül kiállításra és átadásra.

A check-out ideje a távozás napján legkésőbb 10:00 óráig lehetséges. Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobakulcsot és mágneskártyát/érzékelőt szíveskedjenek a résnyire nyitott ajtajú szobában hagyni, melyet a napi takarítás során összegyűjtünk és a recepcióra juttatjuk. Erre az eljárásra azért van szükség, mert a hotel személyzete átmenetileg kizárólag délután tartózkodik a hotelben. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A szállodában nincsen lift, ezért a mozgásukban korlátozott vendégeknek a lépcsők nehézséget okozhatnak!

ReggeliA korábbiaktól eltérően a reggeli kivezetésre került hotelünk kínálatából, de természetesen vendégeinknek továbbra is biztosítjuk az étkezéshez szükséges eszközöket, mint étkészletek, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéautomata frissen őrölt kávéval, tiszta és kulturált éttermi környezet.

HitelkártyákElfogadjuk az alábbi kártyákat, melyek a szobarendelés garanciájaként előlegként, foglalóként és számlafizetésre is felhasználhatók:
Készpénzes fizetőeszköz mellett elfogadunk Visa, Mastercard hitelkártyákat ill. Maestro bankkártyát is.

Fenntartjuk a jogot a bank/hitelkártyák érkezés előtti elő-authorizálására.

ParkolásSzállodánk saját parkolóval nem rendelkezik. A recepció a Park Hotel főépületében található. Ki- és bejelentkezésig a parkolás biztosított szállodánk József Attila utca 27. szám alatti bejáratánál. Ingyenes parkolóhelyet a szállodától 5 perc sétára található parkolóban tudunk biztosítani – bővebb tájékoztatás érkezéskor a recepción érhető el.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód: