Park Hotel Hévíz***
Hévíz, Petőfi Sándor utca 26.
legjobb ár garancia
Hotel Hotel Hotel Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Park Hotel*** Hévíz szolgáltatásaival Ön gondtalanul és kényelmesen töltheti az idejét Hévízen.


  • Autókölcsönzés szervezése
  • Transfer szervezés
  • Fax és fénymásolás
  • Ingyenes WiFi a szobákban, a hallban és a Levendulás kertben
  • Értékmegőrző (Safe), és csomagmegőrző

A szoba az érkezés napján kizárólag 14:00-19:00 között foglalható el, az utazás napján pedig legkésőbb 10:00 óráig áll rendelkezésre.

Extra tudnivalók az érkezésről és távozásról: a fentieket figyelembe véve a check-in legkorábbi ideje 14:00. Korábbi érkezésre a jelenlegi körülmények között nincsen lehetőség. Ahogy azt a továbbiakban is olvashatják, a szobaár fennmaradó részét is ekkor kell befizetni készpénzzel vagy kártyával, melyről a recepción számla kerül kiállításra és átadásra.

A check-out ideje a távozás napján legkésőbb 10:00 óráig lehetséges. Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobakulcsot és mágneskártyát/érzékelőt szíveskedjenek a résnyire nyitott ajtajú szobában hagyni, melyet a napi takarítás során összegyűjtünk és a recepcióra juttatjuk. Erre az eljárásra azért van szükség, mert a hotel személyzete átmenetileg kizárólag délután tartózkodik a hotelben. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A szállodában nincsen lift, ezért a mozgásukban korlátozott vendégeknek a lépcsők nehézséget okozhatnak!

ReggeliSvédasztalos reggelit kínálunk vendégeinknek.HitelkártyákElfogadjuk az alábbi kártyákat, melyek a szobarendelés garanciájaként előlegként, foglalóként és számlafizetésre is felhasználhatók:
Készpénzes fizetőeszköz mellett elfogadunk Visa, Mastercard hitelkártyákat ill. Maestro bankkártyát is.

Fenntartjuk a jogot a bank/hitelkártyák érkezés előtti elő-authorizálására.

ParkolásSzállodánk saját parkolóval nem rendelkezik. A recepció a Park Hotel főépületében található. Ki- és bejelentkezésig a parkolás biztosított szállodánk József Attila utca 27. szám alatti bejáratánál. Ingyenes parkolóhelyet a szállodától 5 perc sétára található parkolóban tudunk biztosítani – bővebb tájékoztatás érkezéskor a recepción érhető el.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód: