Park Hotel Hévíz***
Hévíz, Petőfi Sándor utca 26.
legjobb ár garancia
Hotel Wellness Wellness Vízi-világ, gyógy- és wellnesskúrák

Vízi-világ, gyógy- és wellnesskúrák

Vendégeink részére az alábbi kezeléseket, kúrákat, valamint a Vízi-világ használatát Hévíz egyik vezető gyógy-centruma, a szomszédos Danubius Health Spa Resort Hévíz**** szálloda biztosítja. A természetes hatóanyagokról, javallatokról és ellenjavallatokról itt olvashat.

Hagyományos fürdőkúraTartalma: Orvosi konzultáció, az orvos által előírt 6 kezelés, az alábbiak közül:maximum 3 gyógy-masszázs (20'), iszappakolás, oxigénterápia, elektroterápia, hidroterápia, balneoterápia, valamint a Vízi világ napi használata.

A fürdőkúrához legalább 4 éjszakás tartózkodást javaslunk, ez alatt az idő alatt ízelítőt kap a lehetőségekből, megfigyelheti a kezelések hatását, és élvezheti a fürdőzés örömeit.

A tervezésnél feltétlenül vegye figyelembe a gyógy-centrum munkarendjét!

Komplett nagykúraTartalma: Kezdő és (többhetes tartózkodás esetén záró) szakorvosi vizsgálat, 15 kezelés hetente, az orvosi által - az alábbi kezelésekből - összeállított egyéni program alapján: gyógy-masszázs (20'), oxigénterápia, iszappakolás, hidroterápia, elektroterápia, mechanoterápia, balneoterápia, valamint a Vízi világ napi használata.

A gyógy-kúracsomag (legalább) 7 éjszakás tartózkodás esetén vehető igénybe. A gyógy-kúra legalább két hetes tartózkodás esetén fejti ki ideális hatását, ezért a csomag több hétre is megvásárolható!
A tervezésnél vegye figyelembe a gyógy-centrum munkarendjét!

A Gyógycentrum munkarendjeSzakorvosi vizsgálat és orvosi konzultáció hétfőtől péntekig van.
A gyógykezelések hétfőtől szombatig reggeltől 15:00 óráig vehetők igénybe.

A relaxációs, valamint az orvosi vizsgálatot nem igénylő kezelések (pl. wellness masszázs) hétfőtől szombatig reggeltől 18:00 óráig, vasárnap 15:00 óráig elérhetőek. A kezelések ünnepnapokon szünetelnek.

A Danubius Health Spa Resort Hévíz**** széleskörű gyógy / fitnesz / wellness és szépségápolási szolgáltatásairól – melyek Ön rendelkezésére állnak – bővebb információt a Szálloda web-lapján itt talál:

Vízi-világSzinte valamennyi ajánlatunk keretében ingyenes belépést biztosítunk a szomszédos Danubius Health Spa Resort Hévíz **** szálloda csodálatos Vízi-világába.

Fedett úszómedence (10,3 x 16,3 m, 28°C), fedett termálfürdő két medencével (11,8 x 7,6 m és 12,6 x 8,7 m, 33°C és 37°C). Pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, hőlég-kamra.

Kerti élményfürdő (200m2), víz alatti masszázs, vízesés, gejzír, pezsgőfürdő. Az élményt színes fényjáték és víz alatti zene teszi teljessé. Finn rönk-szauna a kertben. Szabadtéri termálmedence napozóterasszal (április közepétől október közepéig ( 13.5 x 6.6 m, 33 °C)

Kezelések a szomszédos Szent András ReumakorházbanAmennyiben azt az Ön egészségi állapota indokolja - és el akarja kerülni az akár egy éves várakozási időt – járó-betegként is igénybe veheti a hévízi Szent András Reumakórház szolgáltatásait. Ehhez be kell szereznie háziorvosa - reumatológus szakorvos által véleményezett, a hévízi Szent András Reumakórháznak címzett - beutalóját.

Szálláshelyként szállodánk, a Park Hotel Hévíz*** ideális választás, mert onnan akár fürdőköpenyben is átsétálhat a csupán 100 méterre levő Fürdőkórházba - a kezelések helyszínére - és tartózkodásához a legnagyobb szállásdíj-kedvezményt biztosítjuk egész évben!

A gyógykezelésekért az OEP általi finanszírozáson felül Önnek kiegészítő díjat kell fizetnie. A kiegészítő díj mértékéről naprakész információhoz juthat itt.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód: